Antena Căutare

Un primar s-a făcut de rușine! Cum l-au descoperit polițiștii, după ce l-au oprit în trafic

Un primar din județul Iași s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând, deși se afla sub influența alcoolului.

Un primar din județul Iași s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând, deși se afla sub influența alcoolului.

Noaptea trecută, Constantin Zamfirache, primarul comunei Grajduri din județul Iași, s-a urcat la volanul mașinii sale, deși consumase băuturi alcoolice.

La un moment dat, un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta pe primar, iar acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testului a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care primarula fost transportat la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior, primarul a fost transportat la sediul Poliției, acolo unde i-a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Scad salariile pentru acești români! Cine riscă să primească cu 10% mai puțini bani... Detalii de ultimă oră despre pașapoarte! Ce se întâmplă cu prețul pentru eliberarea documentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x