Antena Căutare

Un TÂNĂR a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a IZBIT de un stâlp de iluminat

Un accident cumplit s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, în județul Galați. Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat stradal. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu în jurul stâlpului.

Un accident cumplit s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, în județul Galați. Un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat stradal. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit pur şi simplu în jurul stâlpului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul Gabriela Costin, accidentul a avut loc, în jurul orei 1.00, pe strada Domnească din oraşul Galaţi, o arteră principală, intens circulată.

Un tânăr de 20 de ani conducea dinspre strada Basarabiei către strada Radu Negru, iar în dreptul Grădinii publice, în zona căminelor studenţeşti, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un stâlp de iluminat stradal, situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

Impactul a fost extrem de puternic şi maşina s-a încolăcit în jurul stâlpului de electricitate, şoferul rămânând încarcerat. Tânărul era singur în autoturism.

Tânărul a murit la Spitalul Judeţean Galaţi, iar poliţiştii au deschis, conform procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpă.

Primele declarații ale medicilor despre STAREA pacientului suspect de FEBRĂ TIFOIDĂ... Anunț important: Școala se termină mai devreme! Calendarul şcolar va fi modificat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x