Antena Căutare

Un taximetrist a fost amendat pentru că nu a vrut să transporte o persoană. Ce amendă a luat acesta

Un taximetrist a încasat o amendă record pentru că a refuzat un client. Acum trebuie să muncească luni de zile pentru a plătit suma cu care a fost amendat. Suma pe care trebuie să o plătească taximetristul este 1000 de lei.

Un taximetrist a încasat o amendă record pentru că a refuzat un client. Acum trebuie să muncească luni de zile pentru a plătit suma cu care a fost amendat. Suma pe care trebuie să o plătească taximetristul este 1000 de lei.

Aceasta trebuie să plătească o amendă de 1000 lei pentru că a refuzat să transporte o persoană cu autism. Sancțiunea a fost dată de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, în urma unei decizii luate cu unanimitate de voturi.

Și nu doar taximetristul a încasat-o. Și compania la care acesta lucrează a fost amendată cu aceeași sumă. Incidentul s-a petrecut la începutul acestui an, la finele lunii februarie.

Taximetristul a dat jos din maşină o adolescentă cu autism, spunând că „nu duce handicapaţi”. Ulterior, aceasta a făcut o plângere pentru discriminare, iar autoritățile au luat măsuri impotriva taximetristului care nu a respectat legea.

Opt persoane au fost reţinute în județe din vestul ţării. O grupare specializată în contrabandă cu ţigări a fost destruc... Ziua Națională a Franței 2019. Top 10 Actrițe franceze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x