Antena Căutare

Un timișorean și-a schimbat frigiderul din apartament și s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei! Ce greșeală a făcut bărbatul?

Imaginile dimineţii vin din Timişoara! Un bărbat a vrut să se descotorosească de frigiderul vechi, în schimb s-a ales cu o amendă serioasă.

Pe filmare se vede cum bărbatul şi vecinul său cară frigiderul şi ajung lângă tomberon. Habar nu au că sunt surprinşi de camerele de supraveghere. Aşa că lasă frigiderul acolo şi se fac nevăzuţi.

Proprietarul a crezut că a scăpat, dar n-a fost aşa. Pentru isprava lui, s-a trezit acasă cu amenda. Vreo trei mii de lei!

De la începutul anului, zeci de oameni din Timişoara au fost sancţionaţi pentru că au aruncat la întâmplare lucruri care nu le mai trebuiau.

Primele informații despre centrul secret în care vor fi ținuți românii aduși de pe Diamond Princess. Ce condiții le asig... Reguli noi pentru cei care locuiesc la bloc. Cine nu se supune riscă amenzi de până la 6.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x