Antena Căutare

UPDATE! Alerta falsa cu bomba la bordul unei curse Bucuresti- Düsseldorf!

Astazi s-a lansat o alerta cu bomba pentru un avion din Bucuresti cu directia Düsseldorf. Cursa trebuia sa decoleze de la ora 15:30 de pe aeroportul Henri Coanda.

UPDATE 17.30: Se pare ca alerta cu bomba a fost doar o gluma proasta a unui pasager, potrivit analistului militar Radu Tudor.

UPDATE 17.10
: In aproximativ jumatate de ora va sosi aeronava prezidentiala in care se afla si Traian Basescu. Inca nu se stie daca avionul va primi drept de aterizare pe Henri Coanda.

UPDATE 16.20: Cateva echipe de specialisti in astfel de situatii din cadrul Politiei au ajuns la aeroportul Henri Coanda, pentru a inspecta pachetul suspect.

UPDATE 16.10:
Din primele informatii, se pare ca personalul care efectua operatiuni de incarcare in cala avionului a gasit un bagaj suspect cu un bilet pe care scria, in limba engleza, "Este o bomba aici!", urmat de un mesaj obscen, semnat Allah.

In urma acestei situatii comitetul de criza al aeroportului "Henri Coanda" s-a intrunit in aceasta dupa-amiaza.











VIDEO! O tanara a murit intr-o prapastie din Muntii Retezat... Cererile militarilor de anulare a recalcularii pensiilor, admise de Tribunalul Teleorman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x