Antena Căutare

UPDATE! Bihor: O cladire dezafectata s-a prabusit, o femeie a murit!

O femeie a murit si alta este in stare grava, dupa ce o cladire dezafectata s-a prabusit peste ele in localitatea Diosig, judetul Bihor.

UPDATE 14.10: Femeia care si-a pierdut viata avea 24 de ani. Mai multe echipe de interventie s-au deplasat la locul accidentului.

Cladirea s-a daramat peste doua persoane, un barbat si o femeie. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 13.00, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bihor, locotenentul Cristian Herte, citat de Mediafax.


"Nu avem foarte multe informatii deocamdata. E vorba despre o cladire dezafectata, din Diosig. Un zid al acesteia a cazut peste doua persoane, un barbat si o femeie. Nu avem, înca, informatii despre starea lor exacta, dar la fata locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare din Oradea si un echipaj de terapie intensiva, precum si paramedicii din Sacueni si o autospeciala", a spus Herte.

Un echipaj al Inspectoratului Teritorial în Constructii a fost anuntat de accident.


Gigi Becali risca sa piarda un bloc din cauza datoriilor... 69 de politisti si vamesi, trimisi in judecata de procurorii DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x