Antena Căutare

UPDATE! Manifestatie de solidaritate cu Mircea Badea in Piata Constitutiei

Satui sa mai fie amendati saptamanal de CNA pentru ceea ce ei cred ca sunt doar presupuse incalcari ale normelor, Mircea Badea si Victor Ciutacu s-au postat astazi in fata institutiei care reglementeaza audiovizualul.

UPDATE 16:20: Vezi imagini inedite de la protestul lui Mircea Badea!



UPDATE 14:50:


Vezi aici LIVE protestul lui Mircea Badea de la CNA!



Peste o mie de oameni s-au alaturat actiunii de protest.



Mircea Badea a tinut sa precizeze ca demersul nu este unul politic, ci este indreptat catre institutiile statului. "Sa inteleaga ca suntem intr-o tara libera. Libertatea cuvantului este cea mai importanta", a declarat Mircea Badea.

"Au fost mai multe acte ale CNA care ne-au adus la o stare de exasperare. La ora 14 incep sa strig, pentru ca de-aia fac protest, sa-mi spun pasurile, impreuna cu Victor Ciutacu", a mai spus Badea.



Cei doi realizatori au tinut sa precizeze ca nu au chemat pe nimeni sa participe la acest protest. "M-astept sa vina toti oamenii care cred ca nu l-am impuscat degeaba pe Ceausescu in '89. (...) Mitingul asta nu e nici al meu, nici al lui Badea. Este al oamenilor", a declarat Victor Ciutacu.



Protestul a fost initiat dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a amendat emisiunea "Sinteza Zilei" cu 20.000 de lei, pentru limbaj injurios folosit de cei doi realizatori.

Vezi o galerie foto de la manifestatie!

Barbatul care i-a furnizat Furadanul Madalinei Manole s-a predat... Captura record de tigari de contrabanda in portul Constanta Sud Agigea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x