Antena Căutare

UPDATE: Șoferul a fost prins / Accident grav în Capitală. Trei mașini au ars și o femeie și-a pierdut viața. Șoferul este căutat de poliție

Un accident rutier grav s-a produs, marţi seară, în Capitală, fiind urmat de un incendiu în care au ars trei maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită. Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei.

Un accident rutier grav s-a produs, marţi seară, în Capitală, fiind urmat de un incendiu în care au ars trei maşini. O femeie şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită. Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei.

UPDATE: "Șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltarii de mostre biologice", au declarat autoritățile, potrivit observator.tv

Se pare că șoferul mașinii BMW, care ar fi circulat regulamentar, a coborât după accident din mașină și a scos victimele. A luat un stingător din portbagaj și a încercat să stingă incendiul pornit în mașina fetelor, după care a dispărut de la fața locului.

_________________________________________________________________________

Potrivit reprezentanţilor ISU, în urma incendiului au ars trei maşini. Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spun că în accident ar mai fi fost rănite alte patru persoane. Totodată, Brigada Rutieră afirmă că în accident au fost implicate cinci maşini, toate fiind cuprinse de incendiu.

Se pare ca unul dintre soferi implicati in accidentul a fugit de la fata locului si este cautat de politie.

Potrivit martorilor, ar mai exista alte patru persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului de către echipajele de intervenţie, arată primele informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov şi de Brigada Rutieră.

ACCIDENT GRAV ÎN CAPITALĂ. O mamă își urlă durerea, cu disperare, la locul accidentului: "Copilul meu. Este copilul... Horoscopul zilei 08/11/2017 - Berbecii au tendinţa să fie cheltuitori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x