Antena Căutare

UPDATE: Tanarul care a ranit 4 persoane la Caransebes, arestat preventiv pentru 29 de zile

Update 18.30: Tribunalul Resita a emis, luni, un mandat de arest preventiv pe numele lui Cristian Ungur, tanarul care a lovit cu masina patru oameni, in timpul unei curse de motociclism din Caransebes.

Update 16.15: Tanarul care a fost la un pas sa omoare patru oameni, la un concurs de motociclism, pe pista aeroportului din Caransebes avea o alcoolemie de 2,35. Prezenta alcooluluui in sange ar explica de ce conducatorul auto si pasagerul sau se distrau de minune si chiar radeau in timp ce goneau nebuneste printre spectatori.

Intre timp au aparut noi informatii despre cum s-a intamplat totul. Martorii au povestit ca barbatul de la volan, si prietenul lui de pe locul din dreapta se distrau de minune in timp ce goneau nebuneste printre oamenii adunati la campionatul de motociclism.

Dupa ce i-au lovit pe cei patru, tinerii au incercat sa fuga, dar cativa motociclisti le-au luat urma. Si de aici a inceput o urmarire ca-n filme. In final amandoi cei din masina au ajuns la politie, de bunavoie.

Tanarul a lovit un microbuz si si-a continuat drumul. A oprit in fata sectiei de politie si, de frica urmaritorilor, s-a refugiat inauntru impreuna cu prietenul sau. Oamenii legii l-au dus pe sofer la spital, unde i s-au recoltat probe de sange. Primele rezultate indica faptul ca acesta s-ar fi urcat beat la volan. Dupa ce a fost la spital, tanarul a dat cu subsemnatul in fata procurorilor.

Procurorii au decis sa-l retina pentru 24 de ore.






Frunza brandului Romaniei, logo-ul unui magazin online din Marea Britanie... VIDEO! Furtuna de proportii in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x