Antena Căutare

UPDATE! Victor Teodorescu, retinut pentru 24 de ore. Avocatul brasovean, acuzat ca a comandat uciderea sotiei pentru asigurare

Avocatul brasovean Victor Teodorescu este acuzat ca a comandat uciderea sotiei sale pentru a incasa asigurarea de viata, cazul fiind o premiera in Romania, potrivit unor surse judiciare, informeaza Mediafax.

Update:






Sotia vocatului, Violeta Teodorescu, in varsta de 45 de ani, a fost gasita moarta in locuinta sa din Brasov, pe 29 martie. Ea a fost injunghiata cu un cutit de 25 de ori in gat, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur.

Principalul suspect, Erwin Victor Presmereanu, a fost arestat preventiv pe 2 aprilie, fiind acuzat de omor deosebit de grav, in urma amprentelor care s-au gasit in apartamentul sotilor Teodorescu. Presmereanu si-a sustinut nevinovatia si a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice.

Anchetatorii au aflat ca mama suspectului este o fosta clienta a avocatului.

Erwin Victor Presmereanu, in varsta de 21 de ani, era in timpul unei condamnari cu suspendare, sub supraveghere. In 2008, el a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infractiunii de trafic de droguri.

Avocatul va fi adus in Bucuresti pentru audieri.

sursa:Antena3

Eleva batuta crunt de colegi, pentru ca lua note prea bune... Bucuresti: Au cumparat magneti si plastilina la pret de iPhone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x