Antena Căutare

Vâlcea: Trei maşini ar fi ajuns în râul Olt, pompierii reuşind să găsească deocamdată doar una/ În unele zone, apa are adâncimea de şapte metri - VIDEO

Autorităţile din Vâlcea au anunţat că se continuă căutările autoturismelor care ar fi căzut în râul Olt. Este vorba despre două dintre maşinile aflate pe platformă, dintre care s-a găsit doar una, dar şi despre un alt autovehicul implicat în accident. În unele zone, adâncimea apei are şapte metri, căutările fiind dificile. Accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii şoferului platformei.

Autorităţile din Vâlcea anunţă că se continuă căutările în râul Olt, în urma accidentului în care a fost implicat un autotren care transporta autoturisme.

Deocamdată, pompierii au găsit un singur autoturism, deşi există suspiciuni că trei maşini ar fi căzut în apă.

Platforma transporta 8 autoturisme, dintre care au mai fost găsite doar şase, iar na în apă. De asemenea, există posibilitatea să fi căzut în apă un alt autoturism implicat în accident, potrivit martorilor. Deocamdată, la locul accidentului nu au fost descoperite urme care să susţină această ipoteză, dar poliţiştii fac cercetări.

”Conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeş, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a distrus parapetul din beton şi s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcţiei sale de deplasare”, a transmis până acum IPJ Vâlcea.

Autotrenul care transporta autovehicule a căzut, joi dimineaţă, în Râul Olt, în urma ciocnirii cu un autoturism, în zona localităţii Brezoi, şoferul şi un pasager fiind răniţi.

Sursa : news.ro

Două autoturisme, căzute în râul Olt, pompierii le caută. Unul dintre șoferi e de negăsit... O femeie diagnosticată cu gripă pe baza testului rapid a murit la Spitalul din Sibiu/ Alţi trei pacienţi cu infecţii res...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x