Antena Căutare

Vară atipică, cu fenomene extreme în România: Furtunile fac ravagii în țară. Video

În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat la nici două săptămâni după ce o altă ploaie torenţială a făcut ravagii, iar în Ploieşti un copac a fost doborât de un trăsnet.

Traversăm o vară atipică, cu fenomene extreme şi aproape nicio zi fără inundaţii. În Piatra Neamţ un cartier a fost inundat la nici două săptămâni după ce o altă ploaie torenţială a făcut ravagii, iar în Ploieşti un copac a fost doborât de un trăsnet.

La nici două săptămâni după ce au mai fost loviţi de un val de inundaţii, locuitorii acestui cartier din Piatra Neamţ sunt la capătul puterilor. Cinci locuinţe au fost serios afectate de data asta. O familie cu doi copii a fost nevoită să se adăpostească la rude.

În timp ce pompierii intervin din casă în casă să scoată apa, oamenii dau vina pe autorităţi. Canalizarea nu face faţă, mai ales de când şoseaua care face accesul în zonă a fost reabilitată, spun ei.

Astăzi, dar şi mâine, vijeliile vor continua în aproape toată ţara. Vor fi cantităţi însemnate de ploi, dar şi grindină pe alocuri. În urmă cu o oră, a intrat în vigoare un nou cod galben de vreme extremă, care e valabil până deseară la ora 23, pentru aproape toată ţara

Un tânăr de 26 de ani și o fetiță de 14 ani, morți într-un accident provocat de o șoferiță care consumase alcool... Până în anul 2050 populaţia planetei va suferi schimbări drastice! Află câți oameni vor mai exista atunci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x