Antena Căutare

Panică într-unul din autobuzele noi Otokar! Călătorii au fost evacuați din mașină după ce au fost inundați de apă clocotită

Autobuzele turcești Otokar au fost inaugurate pe 1 decembrie și Primăria Bucureștiului plătește pentru ele 100 de milioane de euro. 

Călători RATB puși în pericol într-un autobuz nou care circulă în București! La nicio lună de la apariția autobuzelor Otokar, acestea creează mari dificultăți pe traseu. Zeci de oameni evacuați după ce au fost inundați apă fiartă. Ce s-a întâmplat acolo

Autobuzele turcești Otokar au fost inaugurate pe 1 decembrie și Primăria Bucureștiului plătește pentru ele 100 de milioane de euro.
Recent, zeci de călători au fost evacuați dintr-unul din autobuzele care merg pe linia 783, din cauza unei probleme la instalația de încălzire. Aceasta s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat cu apă clocotită, spune digi24.
Din păcate, acesta nu este un caz izolat, căci joi seara un alt autobuz care circula pe ruta 335 era tras pe dreapta, joi, în aproprierea Arcului de Triumf, după ce a făcut pană.
Un alt autobuz s-a stricat încă din prima zi, iar cabina șoferului a rămas blocată minute în șir.
În ciuda faptului că Primăria neagă cu vehemență, sindicaliștii de la STB susțin că aceste autobuze au mai multe probleme tehnice. Acest lucru ar putea pun siguranța călătorilor în pericol și în același timp pot fi lăsați în mijlocul drumului, neputând ajunge la destinație.
Anul viitor, alte 300 de autobuze Otokar sunt așteptate în București.

Sursă:digi24

Solstițiul de iarnă 2018. Când începe iarna astronomică în România Iarna 2018 - 2019... Șoferii scapă de dat bani! Ce au anunțat autoritățile în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x