Căutare Live

Imagine uluitoare în România! Vergil Chiţac, depistat cu coronavirus, adus fără mască la spital

Senatorul Vergil Chiţac se numără printre cele 75 de persoane depistate deja cu noul coronavirus. A fost însă un caz atipic. Spune că nu a avut şi nu are nici în prezent niciun simptom.

Senatorul Vergil Chiţac se numără printre cele 75 de persoane depistate deja cu noul coronavirus. A fost însă un caz atipic. Spune că nu a avut şi nu are nici în prezent niciun simptom. În acest context, întregul Guvern a intrat în autoizolare, asta pentru că parlamentarul ar fi intrat în contact cu mai mulți demnitari în ultimele zile.

Citește și: Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 75 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Senatorul PNL și soția, confirmați cu Covid-19

Senatorul liberal şi soţia sa, confirmaţi, vineri dimineaţă, cu coronavirus, au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa.

Ei au fost transportaţi de un echipaj medical care purta costume şi măşti de protecţie. Vergil Chiţac şi soţia sa, însă, nu au fost aduşi cu izoleta, au coborât pe picioarele lor din autospecială şi nu purtau măşti de protecţie.

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa nu a putut fi contactată pentru a explica această situaţie.

Şeful Aeroportului Iaşi cere închiderea spaţiului aerian al României: Este imposibil să luptăm cu coronavirusul. Oamenii... 9 lucruri pe care să nu le spui niciodată la un interviu...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri