Antena Căutare

Veste excelentă! Guvernul a făcut anunțul: Românii vor avea parte de IEFTINIRI substanțiale

De Paşte, românii ar putea avea un motiv în plus de sărbătoare! Există mari şanse ca preţurile alimentelor să scadă, după anunţata reducere a taxei pe valoarea adăugată.

De Paşte, românii ar putea avea un motiv în plus de sărbătoare! Există mari şanse ca preţurile alimentelor să scadă, după anunţata reducere a taxei pe valoarea adăugată.

Guvernanţii s-au gândit să ne facă o surpriză, chiar în prag de sărbătoare. Mai exact este vorba despre o decizie de reducere a TVA-ului. Există două posibilităţi: fie se reduce cota standard 24 la 20%, ceea ce înseamnă că se vor ieftini uşor toate produsele, fie se micşorează semfificativ TVA-ul în cazul produselor alimentare de bază, de la 24 la 9%.

Dacă se aprobă cea de-a două variantă, pâinea, carnea, peştele, legumele, fructele, laptele, ouăle, dar şi unele păsări şi animale vii vor fi simţitor mai ieftine. Dacă acum un kilogram de carne de porc costă acum în supermarketuri în jur de 15 lei, după reducerea TVA, va ajunge să coste 12 lei. Chiar dacă vestea bună a venit în ajun de Paşte, la raft preţurile vor fi mai mici abia începând cu luna iunie.

Detalii, AICI!

TRADIȚII POPULARE în Săptămâna Mare a Paștelui! Ce NU este bine să faci în Săptămâna Patimilor... Andreea Marin luptă pentru Lilia, o tânără condamnată chiar DE MEDICI la o viață alături de un cadru cu rotile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x