Antena Căutare

Veste proastă pentru ŞOFERI! Poliţiştii au făcut anunţul! Radarele vor surprinde NOI infracţiuni

Dacă până acum radarele erau folosite pentru a surprinde viteza de deplasare în trafic a maşinilor, iată că poliţiştii dispun acum de aparate de ultimă generaţie, gata să-i pună în şi mai mare încurcătură pe şoferi

Dacă până acum radarele erau folosite pentru a surprinde viteza de deplasare în trafic a maşinilor, iată că poliţiştii dispun acum de aparate de ultimă generaţie, gata să-i pună în şi mai mare încurcătură pe şoferi.

De exemplu, poliţiştii din Ungaria testează în aceste zile radarele care, pe lângă viteză, îi anunţă şi dacă conducătorii auto poartă centura de siguranţă sau, mai rău, dacă au trecut pe culoarea roşie a semaforului.

Aparatele au fost instalate pe toate drumurile din ţara vecină şi, din câte se pare, dacă vor da rezultatele dorite, ar putea ajunge şi în România în următoarea perioadă, chiar dacă la noi, cel puţin acum, poliţiştii nu mai au voie să utilizeze radarele fixe.

Mizează TOTUL pe ele! Iată care sunt ZILELE NOROCOASE din APRILIE pentru fiecare ZODIE... Ninsorile pun stăpânire pe România! Avertizare meteo de ultimă oră! Vezi zonele afectate de vremea rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x