Antena Căutare

Vești bune pentru șoferi. Cum poți recupera banii din timbrul de mediu? E mai simplu decât ai crede!

Veste excelentă pentru șoferii români! Cei care au achitat timbrul de mediu au posibilitateasă ceară în instanţă restituirea banilor. De ce? Curtea Europeană de Justiţie l-a declarat ilegal.

Veste excelentă pentru șoferii români! Cei care au achitat timbrul de mediu au posibilitateasă ceară în instanţă restituirea banilor. De ce? Curtea Europeană de Justiţie l-a declarat ilegal.

Taxa auto, care a fost modificată de trei ori de la introducerea ei, în 2007, s-a dovedit a fi ineficientă în atingerea scopului ei, acela de a reduce importul de mașini second hand în România.

Cu toate că statul român încasează peste 600 de milioane de lei din această taxă, ea a fost declarată ilegală de Curtea Europeană de Justiție.

Nu puțini șoferi au decis să dea în judecată statul român și să își recupereze banii din timbru de mediu.

Timbrul de mediu este, de multe ori, mai mare decât prețul mașinii cumpărate. Autoritățile române caută acum un substitut al taxei, dar până la găsirea celei mai simple soluții, conducătorii auto își pot recupera banii.

Astăzi, este mare sărbătoare! Mii de români îi poartă numele acestui sfânt!... Adio, cozi?! Cum te programezi on-line pentru permise și înmatriculări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x