Antena Căutare

Victor Ponta: "Salariile bugetarilor vor fi reintregite cu certitudine"

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii "Vorbe Grele", a mers, vineri seara, la Palatul Victoria, pentru a afla de la premierul Victor Ponta cum arata Romania de la pupitrul de comanda.

La data de 16 mai, noul guvern a aprobat majorarea salariilor bugetarilor cu 8% de la 1 iunie. A doua transa de majorare , de 7, 4%, va fi acordata in luna decembrie.

"Sunt 1,3 milioane de bugetari care vor beneficia direct de majorarile salariale", a afirmat Victor Ponta, vineri seara, la Antena 3.

Intrebat daca a doua transa de majorare este conditionata conform scrisorii de intentie cu FMI, Victor Ponta a garantat ca bugetarii isi vor primi banii la finalul anului.

"A doua transa depindea de capacitatea noastra de a pastra deficitul sub 3% si de a ne finanta pe piata internationala. Aceste lucruri le-am indeplinit si le indeplinim in continuare", a afirmat Victor Ponta, invitatul emisiunii "Vorbe Grele".

Citeste mai mult pe antena3.ro!

Foto: facebook

VIDEO! Valcea: Cainele comunitar Florica face pe taximetristul... AVERTIZARE! Ploi torentiale si vant de duminica dupa-amiaza pana luni seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x