Antena Căutare

VIDEO! 5 raniti in stare grava din cele 17 victime, in urma exploziilor de la Sighetul Marmatiei

Doua explozii in urma acumularilor de gaze au ranit 17 persoane in Sighetul Marmatiei. Sapte persoane au fost ranite in urma unei explozii produse in jurul orei 0.56. O a doua explozie a dus la ranirea altor 10 persoane, mare parte membri ai echipelor de interventie. Sapte dintre cei raniti au fost adusi in Bucuresti, la bordul unui avion militar, dintre care 5 sunt in stare grava.

UPDATE! 13:09 Directorul Spitalului unde au fost duse o parte dintre victimele exploziilor de duminica dimineata din Sighetul Marmatiei spune ca viata victimelor nu este amenintata. Doar una dintre cele 7 persoane transportate la Bucuresti este in stare critica, conform lui Vitalie Stan.

Directorul Spitalului de Arsi din Bucuresti a mai adaugat ca alte patru persoane sunt in stare grava. Saptamana viitoare vor incepe operatiile, pacientiilor urmand sa le fie implantate grefe de piele.




UPDATE! 11:03
Cele 9 victime din a doua explozie sunt 3 politisti, 2 pompieri, 3 membri ai echipelor de interventie a Electrica si a firmei de gaze si un notar al carui birou se afla in apropiere, a precizat purtatorul de cuvat al Prefecturii Maramures, Dan Buca, la o televiziune.




UPDATE! 10:00 O a doua explozie a avut loc la locul deflagratiei din Sighetul Marmatiei. Din primele informatii, se pare ca exista opt persoane ranite. Printre acestea s-ar afla si doi ofiteri de politie de la Criminalistica, dar si seful firmei care furniza gaz in cladire, conform Antena3.





Sapte persoane ranite in explozii au fost aduse in Bucuresti, la bordul unui avion militar. Pacientii au fost asistati pe timpul zborului de o echipa medicala SMURD, misiunea fiind aprobata in urma solicitarii subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii, doctorul Raed Arafat.

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a aprobat efectuarea unui transport umanitar cu o aeronava militara C-27J Spartan, de la Targu Mures si Baia Mare la Bucuresti, pentru salvarea celor sapte persoane. Aeronava militara a ajuns pe Otopeni, iar victimele au fost transportate la Spitalul de Arsi.

Explozia din clubul din Sighet s-a produs sambata noapte, in jurul orei 00:56, din cauza unei acumulari de gaze la un etaj superior al imobilului la parterul caruia se afla discoteca. Explozia a avut loc in momentul in care trei tinere si-au aprins tigarile in toaleta clubului.



Foto: Intact Images

Avertizare meteo: Ceata densa in patru judete... VIDEO! O ambulanta din Timisoara a tractat o masina blocata in zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x