Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu

Aproximativ 200 de elevi și profesori au fost evacuați dintr-o școală generală din Babadag, Tulcea, din cauza unui incendiu izbucnit în biblioteca instituției.

Incendiu Tulcea

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și zece subofițieri, iar în urma focului niciun elev nu a fost rănit. O singură persoană a solicitat îngrijiri medicale în urma unui atac de panică.

Cauza izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la un aparat de încălzire. Incendiul a fost lichidat de către pompieri.

„În jurul orei 13:00, salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins biblioteca Școlii Generale numărul 3 Babadag. Cadrele didactice au evacuat copiii din primele momente, în total aproximativ 200 de persoane.
Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 subofițeri. La fața locului s-a deplasat Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile, care a preluat comanda intervenției.”
, au transmis reprezentații ISU Tulcea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro