Antena Căutare

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu

Aproximativ 200 de elevi și profesori au fost evacuați dintr-o școală generală din Babadag, Tulcea, din cauza unui incendiu izbucnit în biblioteca instituției.

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu Galerie
Incendiu Tulcea

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și zece subofițieri, iar în urma focului niciun elev nu a fost rănit. O singură persoană a solicitat îngrijiri medicale în urma unui atac de panică.

Cauza izbucnirii incendiului este un scurtcircuit la un aparat de încălzire. Incendiul a fost lichidat de către pompieri.

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu

Incendiu Tulcea

„În jurul orei 13:00, salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins biblioteca Școlii Generale numărul 3 Babadag. Cadrele didactice au evacuat copiii din primele momente, în total aproximativ 200 de persoane.
Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 subofițeri. La fața locului s-a deplasat Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Locotenent colonel Șoavă Vasile, care a preluat comanda intervenției.”
, au transmis reprezentații ISU Tulcea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pericol de explozie într-o localitate din Argeş, după ce o casă folosită ca adăpost pentru mai multe pisici a luat foc... Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x