Antena Căutare

VIDEO! Controale OPC in perioada sarbatorilor: Vopsea de oua expirata si furturi la cantar

Inspectorii OPC s-au pus serios pe controale cu cateva zile inainte de venirea sarbatorilor pascale. Este exact perioada in care vanzatorii vor sa-i pacaleasca pe clientii neatenti.

In urma acestor controale, inspectorii au gasit doar in ultimele zile aproape sapte tone de produse din carne cu probleme. In plus, unii faceau economie serioasa la ingredinte, altii, de-a dreptul inconstienti, au scos la vanzare produse expirate chiar si de cativa ani.

Un truc e sigur insa: "furtul" la cantar.

Si cozonacul ne poate face surprize. Desi pe eticheta scrie cozonac cu nuca si cacao, controalele au aratat ca uneori aceste ingrediente lipsesc cu desavarsire.

Cu eticheta sau fara, peste doua tone si jumatate din produsele de patiserie verificate nu respectau legea. In plus, inspectorii au gasit sute de produse alimentare expirate. Recordul il detine un comerciant care vindea vopsea de oua expirata de doi ani.




Foto: Intact Images

Instanta suprema a respins cererea de eliberare conditionata solicitata de Mihail Boldea... Oamenii lasa spovedania pentru sambata Pastelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x