VIDEO: Imagini APOCALIPTICE! S-a rupt cerul în Constanţa: maşini luate de apă şi un DRUM NAŢIONAL BLOCAT

 

Judeţele Tulcea şi Constanţa au fost sub avertizare de cod PORTOCALIU în această după-amiază. După o ploaie torenţială, mai  multe străzi din centrul oraşului Cernavodă au fost inundate. De asemenea, un drum naţional a fost blocat în localitatea Saraiu din cauza apei şi a pietrişului adus de ploi de pe străzile laterale.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cernavodă, o ploaie torenţială a inundat joi centrului oraşului şi mai multe străzi au fost afectate.

De asemenea, câteva maşini parcate  în zonă au avut de suferit, apa depăşind portierele în unele cazuri. Autorităţile spun că la fiecare ploaie torenţială centrului oraşului se inundă deoarece apa de pe toate străzile din zonă se scurge acolo,  echipele de intervenţie deplasându-se în zonă pentru îndepărtarea apei.

Probleme din cauza ploii torenţiale au fost şi pe DN 22A unde drumul a fost inundat, dar şi blocat din cauza pietrişului adus de ape de pe străzile laterale.

Circulaţia a fost închisă în această zonă câteva zeci de minute, utilajele Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa intervenind pentru îndepărtarea pietrişului astfel încât drumul a putut fi redat circulaţiei. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE