Antena Căutare

VIDEO! Inca o torta pe roti la Piatra Neamt

In Piatra Neamt, dupa o scurta perioada de acalmie urmeaza intotdeauna un incendiu. Inca o masina de lux s-a transformat in scrum in aceasta dimineata. Iar dupa primele cercetari, se pare ca este vorba de un alt incendiu provocat cu intentie. Proprietarul masinii a aflat de la politisti de soarta bolidului sau.

Alarma s-a dat inspre dimineata. In jurul orei patru, locuitorii din centrul orasului s-au trezit in sunetul sirenelor. O masina de zecii de mii de euro ardea intr-o parcare iar incendiul ameninta sa se extinda si la celelalte.


Cercetarile sunt acum coordonate de seful departamentului de investigatii criminale al IJP Neamt. Este luata in calcul varianta unei maini criminale. Mai ales ca n-ar fi nici pe departe primul caz de acest gen din Piatra Neamt. In ultima vreme, incidentele s-au tinut unul dupa altul. Acum o saptamana o persoana neidentificata a incendiat o cafenea.



Soferii schimba benzina pe gaz... Prerogativele mitropolitului Bartolomeu, preluate de episcopul vicar Irineu Bistriteanul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x