Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

VIDEO/ Liviu Dragnea a ieșit din închisoare. Politicianul s-a prezentat în fața instanței schimbat total. La ce a renunțat fostul șef al Partidul Social Democrat

Fostul șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, s-a prezentat la Înalte Curte de Casație și Justiție, unde a cerut eliberarea din penitenciar. După doar cinci minute, procesul politicianului a fost amânat pe 10 decembrie.

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a fost adus cu duba la Curtea Supremă, iar din primele imagini cu politicianul se observă că acesta a slăbit în cele șase luni petrecute în arest, dar a renunțat și la mustață. Fostul șef PSD nu a ridicat privirea din pământ.

Instanța Supremă a judecat contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, de Olguţa Şefu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Politicianul a a depus şi recurs în casaţie în legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare din acest dosar.

Fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv pe 27 mai, de magistraţii Inaltei Curți de Casație și Justiție, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Recomandari