Antena Căutare

VIDEO! Tanara lovita pe trecerea de pietoni

Un batran din Iasi era cat pe ce sa omoare o tanăra pe trecerea de pietoni.

Femeia traversa linistita pe culoarea verde a semaforului s cand mai avea doar un pas pana la trotuar a fost izbita in plin de batran.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din intersectie se vede clar. Batranul nu apasa pedala frana decat atunci cand este mult prea tarziu. Acrosează cu partea din fata pe una dintre cele doua femei care se se angajasera in traversare si se opreste abia dupa ce trece de marcajul de pe sosea.

Desi martorii spun ca soferul de 82 de ani gonea pe sosea ca un adolescent care abia si-a primit permisul, batranul are alta explicatie. De vina a fost masina.

Cu gandul ca, asemenea unui adolescent vitezoman, batranul nu prea vrea sa-si recunoasca vina, politistii se pun sa-i testeze franele. Ghiciti ce? Mergeau ca unse!

Din fericirea femeia nu a suferit rani grave, dar a fost dusa la spital, unde va fi tinuta sub observatie. In schimb, batranul de 82 de ani are acum permisul suspendat si dosar penal pentru vatamare corporala.




Articolul continuă după reclamă

Spitalul Judetean din Arad a ajuns sa fie inchiriat din cauza datoriilor... VIDEO! Brandul Romaniei naste noi controverse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x