Antena Căutare

VIDEO! Udrea, Boc, Anastase si Blaga, la inmormantarea soacrei lui Traian Basescu

Familia prezidentiala precum si mai multi lideri ai PDL au participat duminica la ceremonia de inmormantare a soacrei presedintelui, Aurora Andrusca.

Traian Basescu, sotia acestuia, Maria, si cele doua fiice ale acestora, Elena si Ioana, au venit la Suceava de sambata si au stat la Casa de praznuire a bisericii Sf. Treime, unde a fost depus trupul neinsufletit al Aurorei Andrusca.

Printre cei prezenti s-au numarat Vasile Blaga, Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, care au mers la Suceava, special pentru a participa la inmormantarea mamei primei doamne.

Slujba religioasa oficiata la biserica a inceput in jurul orei 12.00. La Suceava, au ajuns, cu masinile personale, deputatul Ioan Oltean si ministrul Telecomunicatiilor, Razvan Mustea.

Mama Mariei Basescu a decedat vineri la ora 17,00 la Spitalul Universitar din Bucuresti, aceasta suferind de mai multe boli cronice. Femeia locuia impreuna cu sotul ei, Gheorghe Andrusca (93 ani), in cartierul sucevean Burdujeni-sat.

La ceremonie au participat peste 500 de persoane care dupa slujba au mers la un restaurant din localitate unde s-a organizat un praznic.



Foto: Libertatea.ro

VIDEO!1 Aprilie a venit cu zapada... Cluj: O studenta de teatru de 20 de ani, gasita spanzurata in camera de camin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x