Antena Căutare

Vine gerul siberian! Se anunta temperaturi de minus 26 de grade Celsius!

Vine peste noi o iarna cumplita! Si nu ninsoarea pare acum cel mai de speriat lucru de luat in calcul, ci gerul. In numai 48 de ore, temperaturile vor ajunge pana la minus 26 de grade.

Nimeni nu scapa de zapada si de ger. Cel putin saptamana aceasta, spun meteorologii. Deja ninge in Capitala, iar la noapte va incepe in toata tara. Stratul de zapada se va aseza serios in Muntenia, sudul Moldovei si Oltenia. Dupa ninsoare insa vine gerul siberian. In noaptea de joi spre vineri, cel mai cald va fi la minus 6 grade. Temperaturile minime vor ajunge insa si pana la minus 26. Nici ziua nu vor fi mai multe grade. Abia in zona de sud, sud Est se vor inregistra 0 grade Celsius. O alta veste proasta pe care ne-o dau meteorologii este ca la sfarsitul saptamanii, ploaia si zapada se vor amesteca e foarte posibil sa se formeze polei.

In aceasta noapte va ninge in toata tara, mai mult in Muntenia, sudul Modovei, Oltenia. Codul galben de ninsori expira maine la 12.00, dar este posibil sa se emita un alt cod pentru ger.

Maine, va ninge slab in vestul, centrul si nordul tarii si local, indeosebi in prima parte a zilei si in restul teritoriului.Temperaturile maxime se vor situa intre minus 8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral.

In Bucuresti, va ninge in aceasta noapte si maine dimineata. Temperatura minima va fi de minus 3 grade, iar la amiaza vor fi 0 grade.

La munte cerul va fi mai mult noros si mai ales in prima parte a intervalului va ninge pe arii relativ extinse.

Joi, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in cea mai mare parte a tarii. Va mai ninge slab in jumatate de nord. Temperaturile vor fi cuprinse intre minus 9 si 0 grade.

Vineri, local va ninge slab in nord, iar noaptea in vest vor fi conditii de precipitatii mixte si de polei. Temperaturile vor fi cuprinse intre minus 10 si 0 grade.

Sora lui Cristian Cioaca a primit custodia copilului... EXCLUSIV! Pentru o spaga buna, angajatii service-urilor dau viza ITP unor masini pericol public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x