Antena Căutare

VREMEA, 7 februarie, România. Ultimele vești de la meteorologi! O nouă informare ANM, în vigoare

Meteorologii au emis un nouă informare, ce intră în vigoare încă de la primele ore ale dimineții.

VREMEA, 7 februarie, România. Meteorologii au emis un nouă informare, ce intră în vigoare încă de la primele ore ale dimineții.

Așadar, în 7 februarie, între orele 6 – 23, la altitudini de peste 1600 m în Carpații Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90-100 km/h și trecător va ninge slab. Intensificări temporare ale vântului vor fi și în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 75-85 km/h.

Prognoza meteo 7 februarie, în țară. Încãlzirea vremii se va resimți în toate zonele, astfel cã temperaturile se vor situa cu mult peste cele obișnuite ale perioadei, cu maxime între 3 și 13 grade și minime între -4 și 6 grade.

Cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a țãrii. Pe parcursul zilei vor fi ploi locale, iar în primele ore posibil și precipitații mixte în majoritatea zonelor, dar de scurtã duratã și slabe cantitativ. Noaptea va ploua pe arii relativ extinse, în special în sudul și în vestul teritoriului unde cantitãțile de apã vor deveni în general moderate.

Prognoza meteo la munte, 7 februarie. Se vor semnala precipitații mixte la altitudini de sub 1500 m, iar pe creste vor predomina ninsorile, temporar viscolite. La munte și în Transilvania, în prima parte a nopții, pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, cu viteze mai mari în zona montanã și în sudul Banatului. Va fi ceațã, local în orele dimineții, cu precãdere în sud-est, apoi doar izolat și trecãtor.

Prognoza meteo, București. Vremea va fi mai caldã decât în mod normal pentru prima decadã a lunii februarie, cu o maximã termicã de 8…10 grade și o minimã în jurul a 3 grade. Cerul va avea înnorãri, temporare ziua când vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã și mai persistente în cursul nopții atunci când va ploua moderat cantitativ. Vântul va sufla în general moderat. În orele dimineții vor fi condiții de ceațã.

Ți-ai plănuit o vacanță exotică în Maldive? Autoritățile au decretat STARE DE URGENȚĂ! Românii au fost avertizați... Scad sau nu lefurile de luna viitoare? Întrebarea pe care și-o pun toți românii! Ministrul Muncii, totul despre salariil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x