Căutare Live

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Vântul puternic a făcut pagube în orașul Hunedoara. Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș, mașinile au fost avariate, iar un drum a fost blocat.

Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș

Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar cinci mașini au fost avariate, din cauza vântului puternic care a suflat în orașul Hunedoara, în noaptea de marți spre miercuri. Mai multe blocuri au rămas fără o parte din acoperiș, bucățile de tablă fiind luate de vânt și aduse în zona spațiilor verzi.

Din cauza copacilor puși la pământ de vânt, drumul care face legătura între Peștiș și Almaș a fost blocat. Pompierii militari au reușit să deblocheze drumul abia a doua zi dimineață. În două zone din oraș resturile de acoperişuri şi ramurile de copaci rupte de vânt s-au prăbuşit peste maşini, fiind avariate cinci mașini.

Pompierii au intervenit în timpul nopții și au îndepărtat crengile rupte, dar și bucățile de tablă. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de capacitate medie.

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Bucăți de tablă au ajuns în zona spațiilor verzi

Până la ora 12 , judeţul Hunedoara se află sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, cu viteză la rafală de 120-140 km/h în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ce schimbări anunță ministrul Educației pentru elevii de liceu și gimnaziu. Vor fi mai puține materii!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri