Live acumSacrificiul
Prime Time 20:30X Factor

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Vântul puternic a făcut pagube în orașul Hunedoara. Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș, mașinile au fost avariate, iar un drum a fost blocat.

Mai multe blocuri au rămas fără acoperiș

Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar cinci mașini au fost avariate, din cauza vântului puternic care a suflat în orașul Hunedoara, în noaptea de marți spre miercuri. Mai multe blocuri au rămas fără o parte din acoperiș, bucățile de tablă fiind luate de vânt și aduse în zona spațiilor verzi.

Din cauza copacilor puși la pământ de vânt, drumul care face legătura între Peștiș și Almaș a fost blocat. Pompierii militari au reușit să deblocheze drumul abia a doua zi dimineață. În două zone din oraș resturile de acoperişuri şi ramurile de copaci rupte de vânt s-au prăbuşit peste maşini, fiind avariate cinci mașini.

Pompierii au intervenit în timpul nopții și au îndepărtat crengile rupte, dar și bucățile de tablă. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de capacitate medie.

Vremea face ravagii în Hunedoara! Șapte blocuri au rămas fără acoperiș, iar mai multe mașinii au fost avariate

Până la ora 12 , judeţul Hunedoara se află sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, cu viteză la rafală de 120-140 km/h în zona de munte, la peste 1.800 de metri altitudine.

Recomandari