Antena Căutare

Vremea se va raci usor in urmatoarele doua zile

Vremea se va raci usor iar recipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii, incepand dinspre sud-vestul teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, anunta Mediafax.

In Transilvania si Moldova si pe arii restranse in Crisana si Maramures vor fi mai ales ninsori, iar in Dobrogea vor predomina ploile.

Innorarile se vor extinde incepand dinspre sud-vestul teritoriului. In Banat, Oltenia si Muntenia vor fi ploi si lapovite, care treptat se vor transforma in ninsori. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 7 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, usor mai ridicate pe litoral, pana in jur de 3 grade.

Vor fi conditii de polei. In zona montana va ninge. Cantitatile de apa vor depasi izolat 20 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari noaptea in sud si sud-est.

Foto: EPA/Intact Images

Miting de protest, marti, in Piata Victoriei. Vezi restrictiile rutiere!... Peste 2.400 de scoli vor fi conectate la Internet. Proiectul este finantat din fonduri UE de 135,4 milioane lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x