Căutare Live

Yahoo! a fost amenințată cu o amendă URIAȘĂ de autorități! MOTIVUL te afectează și pe tine

Autoritățile americane au amenințat Yahoo! cu o amendă de 250.000 de dolari pe zi în 2007-2008 pentru a constrânge compania să ofere date privind utilizatorii săi în numele securității naționale, a transmis joi grupul de servicii pe internet

Autoritățile americane au amenințat Yahoo! cu o amendă de 250.000 de dolari pe zi în 2007-2008 pentru a constrânge compania să ofere date privind utilizatorii săi în numele securității naționale, a transmis joi grupul de servicii pe internet, relatează Agerpres.

Conform celor 1.500 de pagini de documente făcute publice joi, grupul american a fost în cele din urmă constrâns să cedeze ordinelor administrației după ce a fost respins de două instanțe responsabile cu controlul operațiunilor de spionaj.

"Documentele publicate arată cum am fost nevoiți să ne luptăm în fiecare etapă pentru a ne opune măsurilor de supraveghere ale administrației", a afirmat Ron Bell, responsabilul cu probleme juridice al Yahoo!, într-un mesaj postat pe unul din blogurile oficiale ale grupului.

Potrivit lui Bell, autoritățile au mers până la a amenința compania cu o amendă de 250.000 de dolari pe zi pentru a o constrânge să dezvăluie date în cadrul programului PRISM, de interceptare a telecomunicațiilor.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... IMPRESIONANT! O fetiță de doar opt ani împletește brățări pentru prietenul ei bolnav de cancer...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri