Antena Căutare

Iarnă în toată regula la Bâlea Lac, în mijlocul lunii iulie! Zăpada de peste trei metri înălțime i-a surprins total pe turiștii încălțați în sandale 

Luna iulie a adus vreme extremă în România, iar după episoadele de ninsoare de pe crestele munților, peisajul este cu totul neașteptat la Bâlea Lac. 

Luna iulie a adus vreme extremă în România, iar după episoadele de ninsoare de pe crestele munților, peisajul este cu totul neașteptat la Bâlea Lac.

Mai exact, potrivit unor fotografii făcute publice pe internet, într-o parcare de la Bâlea Lac, zăpada măsoară mai bine de trei metri înălțime.

Citește și: A nins în Munții Bucegi, în mijlocul lunii iulie, după nouă ani! Meteorolog: ”Au fost temperaturi foarte scăzute față de normal!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult de atât, se pare că turiștii nu se așteptau la un asemenea peisaj, dovadă fiind că unii sunt încălțați în sandale.

Citește și: Meteo 10 iulie 2019. Vreme extremă în ultimele ore! A nins în România

Zilele trecute, mai exact joi noapte, la vârful Omu, vântul a viscolit zăpada, iar termometrul a arătat -1,8 grade Celsius. Astfel, la peste 2.000 de metri altitudine s-a aşternut un strat de aproximativ trei centimetri, care nu va rezista însă prea multă vreme.

Femeia și copilul de 8 ani, morți în furtuna din Halkidiki, au fost înmormântați... Bani falși circulă în România! Atenție la aceste bancnote! Ele sunt cele mai falsificate de către infractori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x