Antena Căutare

AC Milan a castigat Trofeul Berlusconi

Traditionala intalnire anuala intre AC Milan si Juventus, contand pentru Trofeul Berlusconi, a fost castigata de campioana Italiei, care s-a impus cu 2-1 si a pastrat cupa „acasa”.


Desi s-a bazat in atac doar pe Cassano, echipa lui Massimiliano Allegri a deschis scorul inca din start, prin Boateng, pentru ca olandezul Seedorf sa faca 2-0 dupa 22 de minute. Replica lui Juve a venit abia in repriza a doua, atunci cand Mirko Vucinic a marcat golul de onoare al Batranei Doamne.

„Am jucat excelent in prima repriza, dar dupa pauza, si din cauza caldurii, lucrurile s-au mai schimbat. Baietii s-au descurcat bine si sper sa-i vad in aceeasi forma mereu", a declarat Massimo Allegri.

Noul antrenor al lui Juventus, Antonio Conte, a analizat atat partile pozitive, cat si pe cele negative din jocul echipei sale: „Prima parte a fost un exemplu despre ce nu trebuie sa facem. In schimb, in repriza a doua, am fi meritat sa egalam. Schimbarea a venit din determinarea si puterea echipei de a reactiona".

Echipe:

AC MILAN (4-3-1-2):
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Taiwo - Gattuso, Ambrosini, Seedorf - Emanuelson - Boateng, Cassano. Antrenor: M. Allegri.

Au mai jucat: Oddo, Ely, Zambrotta, K. Boateng, Antonini si Flamini

JUVENTUS (4-2-4):
Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Marchisio, Pirlo, Krasic - Matri, Vucinic, Vidal. Antrenor: A. Conte.

Au mai jucat: Del Piero, Paquato, Quagliarella, Pazienza, Zigler

VIDEO! Ionut Lupescu si-a dat demisia din FRF: "Vreau sa incep o noua etapa in activitatea mea manageriala"... Gabriel Torje, transferat la Udinese! Dinamo ar putea castiga 7 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x