Antena Căutare

Antrenorul lui Dinamo II nu stie cine-i campioana Romaniei

Dinamo, nu Otelul e campioana Romaniei! O spune Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo 2. Pentru ca echipa sa a luat bataie de la Sageata Navodari, Stoican a uitat cine e campioana.

Dinamo 2 a luat bataie de la Sageata Navodari, iar infrangerea l-a ametit pe antrenorul dinamovistilor. Stoican a uitat ca nu Dinamo e campioana, ci Otelul.

Dorinta lui Stoican se poate implini abia la vara. La primul meci pe terenul primei echipe, Dinamo 2 a pierdut derbiul cu Sageata Navodari. Ghinion curat, zic dinamovistii. "Am avut situatii de a marca am avut si un penalty ratat la scorul de zero la zero. Momentan este foarte greu sa ajungi la prima echipa Dinamo este campioana Romaniei, si e foarte greu sa ajungi in lotul primei echipe." a spus Stoican.

Buca de la Dinamo a ratat un penalti. Sageata nu a facut la fel. Chitu a transformat de 3 puncte de la 11 metri. Fostul stelist Dorel Zaharia a trimis si el o sageata in Stefan cel Mare. A tras peste stadion.

Foto: Intact Images

Liga Campionilor: HCM Constanta - HSV Hamburg 26-34/ Campionii, la cea de-a doua infrangere... VIDEO! Steaua se intoarce acasa pentru meciul cu Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x