Antena Căutare

Apara Duckadam! Recordul fostului portar stelist, omologat de World Records Academy

Academia Recordurilor Mondiale (World Records Academy) a anuntat omologarea oficiala a recordului portarului roman Helmuth Duckadam din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, de la Sevilla. Fostul jucator al Stelei a fost primul portar care a aparat patru lovituri de la 11 metri consecutive, in finala cu Barcelona.

"Eroul meciului de acum 25 de ani de la Sevilla a fost portarul roman Helmuth Duckadam. El a aparat patru lovituri de penalty consecutive. Rezultatul final a fost 2-0 pentru Steaua, echipa sa, iar la intoarcerea lor, Bucurestiul a vazut cea mai mare sarbatorire de dinainte de Revolutia din 1989", noteaza Academia Recordurilor Mondiale pe site-ul oficial.

World Records Academy este cea mai mare organizatie care omologheaza recorduri mondiale, mentinand cea mai mare baza de date online cu prezentari detaliate pentru fiecare record.


sursa: Jurnalul.ro

foto: gsp.ro

Universitatea Craiova - Dinamo Bucuresti : 0 - 2 / Oltenii, cu un pas in Liga a 2-a!... WRC, Raliul Italiei: Citroen DS3, de neinvins pe macadam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x