Antena Căutare

Australian Open 2021. Simona Halep, prima reacție după o victorie spectaculoasă împotriva Ajla Tomljanovic

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe jucătoarea australiană Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, în turul al doilea al Australian Open 2021.

Simona Halep contra Ajla Tomljanovic, la Australian Open 2021 Galerie
Simona Halep o întâlnește pe Ajla Tomljanovic în turul secund la Australian Open 2021. | Profimedia

Simona Halep s-a impus după ce a revenit de la 2-5 cu un break, în decisiv. Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic de la Australian Open 2021 s-a desfășurat pe Margaret Court Arena. Românca a reușit să treacă mai departe în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 7-5.

Simona a fost foarte hotărâtă și a reușit să câștige setul 3, scor 7-5, și să treacă în turul III al competiției de la Melbourne.

Ea va evolua în premieră, în turul următor, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, care a învins-o pe compatrioata ei, Varvara Graceva, locul 97 WTA, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-2.

Citește și: Simona Halep - Ajla Tomljanovic la Australian Open 2021. Simona a câștigat meciul, scor 4-6, 6-4, 7-5

Reacția Simonei Halep după o ce a înfrânt-o pe Ajla Tomljanovic, la Australian Open 2021: "A fost mai mult decât credeam"

Simona Halep este la a 11-a prezenţă consecutivă pe tabloul principal de la Australian Open şi are de apărat o semifinală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Simona Halep - Lizette Cabrera la Australian Open 2021. Românca s-a impus în 60 de minute cu scorul 6-2, 6-1

"Mă aşteptam la un meci greu, pentru că ştiam că joacă tare, cu putere, ştiam că este o adversară redutabilă, aşa că mă aşteptam să fie un meci dificil, dar a fost mai mult decât credeam.

Sunt foarte fericită că pot să zâmbesc acum. (n.r. - ce şi-a spus când a fost condusă cu 5-2) Ei bine, nu am fost prea pozitivă când am vorbit cu mine însămi, nu am vorbit de scor, doar m-am acuzat pe mine însămi că nu sunt suficient de puternică să joc împotriva ei.

Dar, în final, am fost mai puternică psihic, Mi-am dorit să câştig şi nu am vrut să cedez.

Nu cred că am jucat împotriva ei (n.r. - despre următorul meci, cu Veronika Kudermetova), va fi o nouă provocare, o voi urmări pe întregistrări, aşa cum fac de fiecare dată când mă confrunt cu o jucătoare cu care nu m-am mai întâlnit, dar mai întâi vreau să mă recuperez după acest meci. Dacă voi fi la sută la sută ca azi, va fi bine" a declarat Halep, la interviul de după meci, potrivit news.ro.

Citește și: Înfrângere dureroasă pentru Simona Halep înainte de Australian Open 2021. Tenismena româncă a cerut intervenția medicului pe teren

În turul III, Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova (23 de ani, 36 WTA). Halep şi Kudermetova nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul feminin.

Atletico Madrid - Chelsea joacă la București, pe Arena Națională. De la ce oră începe meciul de fotbal, Champions League... Cele mai tari imagini de la Australian Open 2021. Cum se joacă tenis în pandemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x