Antena Căutare

Balonul de Aur al lui Maradona, furat si transformat in lingouri de mafia napoletana

Trofeul cucerit de argentinianul Diego Maradona in 1986, cand a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Mexic, a fost topit si transformat in lingouri de catre Camorra (mafia napoletana), a dezvaluit unul din "nasii" mafiei italiene. De asemenea, mafiotul italian a dezvaluit ca era in dese randuri si furnizorul de cocaina al fostului jucator argentinian.



Lo Russo a marturisit ca nu a ajuns la timp pentru a recupera trofeul, el fiind deja topit si transformat in lingouri de aur. In schimb, a reusit sa recupereze de la clanul Mariano patru ceasuri de aur. Unul dintre acestea nu-i apartinea argentinianului, astfel ca jucatorul i l-a inapoiat.

Mafiotul italian a spus ca l-a cunoscut pe Maradona prin intermediul unui alt traficant de droguri (Pietro pugliese) si a unuia dintre ultrasii lui Napoli (Gennaro Montuori), marturisind ca i-a vandut in dese randuri cocaina lui Maradona pe vremea cand argentinianul evolua la Napoli.

Sursa: HotNews

Foto: worldcupnews24.com

FC Timisoara - Pandurii Tg. Jiu 2-2/ Inca un pas gresit spre titlu... VIDEO! Super- reportaj de la SMAEB 2011 - motoare si motociclisti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x