Antena Căutare

Baschetbalistul DeAndre Ayton (Phoenix Suns), suspendat 25 de meciuri pentru dopaj

Baschetbalistul DeAndre Ayton (Phoenix Suns) a fost suspendat 25 de meciuri după ce a fost depistat pozitivi cu un diuretic, informează lequipe.fr.

Pivotul de 21 de ani, orginar din Insulele Bahamas, prima alegere la draftul din 2018, a jucat, miercuri, în primul meci al sezonului, cu Sacramento Kings (scor 124-95), în care a reuşit 18 puncte şi 11 recuperări. Suspendarea sa intră în vigoare de la următorul meci, cu Denver Nuggets.

Jucătorul se apără spunând că a consumat ceva fără să ştie ce conţine.

"Le cer iertare familiei, celor de la Suns, coechipierilor, partenerilor mei, fanilor, întregii comunităţi a lui Suns. A fost o greşeală involuntară. Din nefericire, am consumat ceva fără să ştiu (n.r. - ce conţine)", a declarat baschetbalistul.

Potrivit jurnalistului Adrian Wojnarowski de la ESPN, sindicatul jucătorilor din NBA pregăteşte o procedură de arbitraj vizând reducerea sau anularea sancţiunii dictate împotriva lui Ayton, pe baza criteriului "ingestiei neintenţionate a unei substanţe".

Sursa : news.ro

Doi suporteri ai echipei Liverpool care au încurcat Genk cu Gent au fost invitaţi la un meci al echipei din oraşul în ca... Suporterii belgieni opriţi la Aachen se plâng de tratamentul la care au fost supuşi: Ne-au ţinut trei ore într-o cuşcă d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x