Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Pont bombă oferit de meciurile din grupele G și H

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Nici ieri, biletul dedicat Cupei Mondiale din Rusia nu s-a comportat așa cum ne așteptam. Doar duelurile din grupa Braziliei au ținut cu noi. Din păcate, șocurile din grupa Germaniei ne-au venit de hac.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Mergem azi, cu forță, în grupele H și G de la Mondiale. Avem patru dueluri de la care așteptăm un câștig pe măsură. Începem ziua cu grupa H și cu meciul Japonia - Polonia. Mizăm pe un duel deschis, la care vom asista la un rezultat diferit de 0-0.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Tot din grupa H avem azi, la Samara, un atractiv Senegal - Columbia. Și aici, vedem un meci cu goluri. Cel puțin asta scrie în fișa de obligații a sud-americanilor. Un gol în prima repriză și noi prindem un pont excelent.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Seara ne aduce ”finala” celor mai bune echipe din grupa G și, zic mulți, cele mai în formă de la Cupa Mondială. Anglia și Belgia joacă într-un meci de multe stele și, spunem noi, de cel puțin două goluri.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! În ultimul meci al zilei de pe bilet, Panama - Tunisia, am decis să mergem pe mâna echipei mai bune din punct de vedere valoric. Sperăm că nu ne va distruge speranțele.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 17:00 Japonia - Polonia peste 1,5 goluri - cotă 1,40
  • 17:00 Senegal - Columbia peste 0,5 goluri în repriza 1 - cotă 1,45
  • 21:00 Anglia - Belgia GG - cotă 2,00
  • 21:00 Panama - Tunisia 2 - cotă 1,90
  • Cotă finală: 7,71
Germania, locul 1 într-un top 10 al celor mai șocante eliminări din istoria Cupei Mondiale! Ce rol a jucat România în 19... Un scandal imens stă să izbucnească în tenisul feminin: Serena Williams a refuzat să fie testată antidoping înainte de W...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x