Antena Căutare

BREAKING NEWS! Dinamo și-a vândut unul dintre jucătorii de bază din lot! Căpitanul ”câinilor” va juca în Rusia

Ionuț Negoiță se ține de cuvânt și vinde cei mai importanți jucători din lotul lui Vasile Miriuță. După ce l-a dat pe Valentin Costache la rivala CFR Cluj, gruparea din ”Ștefan cel Mare” pierde un alt jucător de bază din acest sezon.

Cu toții se așteptau ca Adam Nemec să fie următorul transfer al ”câinilor”, însă astăzi a avut loc o surpriză. Nu slovacul, ci căpitanul pleacă de la Dinamo. Conform gsp.ro, mijlocașul Paul Anton va pleca în această iarnă în Rusia, la Anji Mahacikala.

Sursa citată scrie că, schimbul jucătorului de 26 de ani, Dinamo va primi 500.000 de euro. Prima ofertă făcută de ruși a fost de 300.000 de euro, dar conducerea lui Dinamo a refuzat. Ulterior, rușii au mărit oferta, iar echipa alb-roșie a acceptat.

Paul Anton a revenit la Dinamo în vara trecută, după ce a fost împrumutat un sezon la Getafe în liga secundă spaniolă. La Getafe, fotbalistul de 26 de ani a prins 32 de meciuri, însă a fost titular în doar 15 rânduri.

De-a lungul timpului, la Anji au mai evoluat fotbalişti de legendă, precum Roberto Carlos şi Samuel Eto'o. Fostul căpitan de la Rapid, Nicolae Stanciu, e singurul român care a jucat pentru Anji.

Ce face Steaua/FCSB în meciurile când întâlnește echipe străine cu români în lot! Mutu, Pancu, Adrian Ilie, Moți și Gabi... Tragedie în fotbalul european! Un fotbalist de mare viitor din Irlanda s-a prăbușit pe teren și nu a mai putut fi salvat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x