Antena Căutare

BREAKING NEWS! Gică Hagi vinde clubul Viitorul Constanța. Cine sunt bogații României care ar putea prelua echipa ”Regelui”

Gică Hagi este tot mai aproape de despărțirea de echipa pe care a construit-o de la zero și pe care a dus-o pe culmile performanței în Liga 1. Gazeta Sporturilor scrie azi că ”Regele” este în negocieri avansate cu un grupa de oameni de afaceri pentru cedarea a 49% dintre acțiunile Viitorului.

Conform sursei citate, Hagi negociază vânzarea acțiunilor către patronii Dedeman, doi dintre cei mai bogați oameni din România! Dragoș și Adrian Pavăl, cei doi frați care conduc lanțul de magazine de bricolaj, ocupă locul 2 în topul Capital de pe 2017 cu o avere de 1,1 - 1,2 miliarde de euro

Frații Pavăl sunt implicați deja în sport din România, fiind sponsori ai Simonei Halep și parteneri COSR. Gică Hagi dorește să rămână acționar majoritar la Viitorul și cere 10 milioane de euro pentru 49% din acțiunile clubului!

Nu este prima oară când Hagi vrea să vândă Viitorul. În 2016, Hagi cerea 6,8 milioane de euro pentru pachetul de 30 la sută, 8 milioane pentru pachetul de 40 la sută și cu două milioane mai mult pentru 49 la sută.

Directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru. recunoaște relația bună a clubului cu firma fraților Pavăl, însă spune că nu s-a stabilit încă nicio tranzație: "Noi am avut în trecut o colaborare foarte bună cu cei de la Dedeman. Mai departe nu știu despre o colaborare de genul ăsta. Dar e posibil! Cine știe?", a spus oficialul pentru gazetă.

UNA PE ZI! Melissa, cea mai înfocată fană a lui Manchester United, ”protest” sexy contra lui Jose Mourinho!... Biletul Zilei 03.05.2018. Favoritele de joi luptă pentru un nou bilet câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x