Antena Căutare

CFR Cluj-Braga / Ultima sansa: calificare in 90 de minute

CFR Cluj primeste, marti, de la 21:45, vizita portughezilor de la Braga intr-o partida din cadrul etapei a 5-a a Grupei H din Liga Campionilor. O victorie ar rezerva un loc in primavara europeana, in timp ce un esec ar diminua considerabil sansele de calificare ale clujenilor.

Clujul spera la calificare in ultimul meci disputat pe teren propriu in faza grupelor Ligii. In vizita vine Braga, lanterna Grupei H. Un succes i-ar califica pe cfr-isti in primavara europeana. Cu putin noroc, pot aparea si sansele pentru Champions League daca United o va invinge pe Galatasaray.

Esecul distruge visele

O infrangere in meciul cu Braga ar arunca trupa lui Paulo Sergio pe ultimul loc al grupei si ar arunca in aer sansele de calificare. Ar mai ramane o speranta pentru Europa League. Foarte mica, undeva de domeniul fantasticului. Infranti de portughezi, cfr-istii ar mai ajunge in primavara europeana doar daca ar scoate minimum un rezultat de egalitate pe Old Trafford, iar Galatasaray ar pierde ultimele doua partide ale grupei.

Cunosc aproape tot ce trebuie despre Braga. E o echipa foarte buna, care ofera multi jucatori in nationala Portugaliei. Trebuie sa fim curajosi, dar si atenti in faza de aparare. Suntem obligati sa castigam”, a declarat Paulo Sergio, tehnicianul lui CFR.

Accidentat in partida cu Astra, capitanul Ricardo Cadu a fost refacut. Portughezul s-a antrenat normal la sedinta oficiala si va juca din primul minut al meciului cu Braga.

Ca un amanunt interesant, Braga detine recordul pentru cele mai multe suture expediate intr-un meci de Liga Campionilor. Se intampla in prima etapa, chiar contra CFR-ului, cand portughezii au tras de 31 de ori pe poarta.

Venirea lui Paulo Sergio la echipa va face si mai greu meciul cu CFR Cluj. Cunoaste foarte bine echipa noastra si fotbalul portughez, dar, indiferent de aceste lucruri, noi suntem obligati sa castigam. E ultima noastra sansa”, a explicat Luis Baltasar, secundul lui Jose Peseiro la Braga.

ECHIPE PROBABILE:

CFR CLUJ: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada – Luis Alberto, Godemeche – Sougou, Bastos, Camora – Kapetanos. Antrenor: Paulo Sergio.

BRAGA: Beto – Salino, Coelho, Douglao, Elderson – Custodio, Hugo Viana – Alan, Micael, Amorim – Eder. Antrenor: Jose Peseiro.

Partida dintre CFR Cluj si Sporting Braga va fi condusa de-o brigada din Rusia, condusa la centru de Sergei Karasev.

Ce inseamna numarul unu! Pe Djokovic il maseaza patru domnisoare!... Cocosii obraznici! Domenech povesteste debandada din nationala Frantei la CM 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x