Chivu sta din nou pe bara! Fundasul a suferit o noua interventie chirurgicala si nu va evolua pana in decembrie

Cristian Chivu nu mai scapa de ghinion. Fundasul roman a suferit o interventie chirurgicala gresita la un deget de la piciorul drept, motiv pentru care nu poate sa evolueze. Acum, doctorii de la Inter au incercat sa repare greseala printr-o noua interventie, din cauza careia va mai sta pe bara doua luni.

Prima interventie a suferit-o dupa meciul de la Split, din prima mansa a turului III preliminar din Europa League. Atunci a fost anuntat ca va avea nevoie de doua luni de pauza pentru a se reface.

In septembrie, tehnicicanul de la Inter, Andrea Stramaccioni a incercat sa il introduca pe Chivu in meciul cu Chievo. Fundasul nu a rezistat la incalzirea dinaintea meciului, durerile la degetul luxat s-au agravat si singura solutie a fost o noua operatie. Verdictul medicilor a fost dur pentru roman: inca doua luni de recuperare.

''E limpede ca la prima operatie s-a comis o greseala si/sau recuperarea n-a fost adecvata. Dupa noua interventie la al doilea deget de la piciorul drept, Chivu nu va mai evolua pana la inceputul lunii decembrie'', au scris italienii de la ''Corriere dello Sport” despre drama lui Chivu.

A mai avut probleme cu acelasi picior

Chivu nu este la prima accidentare de acest fel. In 2004, in timpul unei partide de tenis de picior, acesta si-a fracturat degetul mic de la acelasi picior, si a avut nevoie de o perioada lunga de recuperare. A jucat doar zece meciuri in acel sezon pentru formatia AS Roma.

Cristi Chivu a mai suferit interventii chirurgicale la nas, umar si la cap, iar in cele noua sezoane pe care le-a jucat in Italia are o medie de 20,7 meciuri pe campionat.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri