Antena Căutare

Cosmin Olaroiu a semnat pe doua sezoane cu Al Ain

Tehnicianul roman Cosmin Olaroiu a semnat in aceasta dupa-amiaza un contract pe doua sezoane cu Al Ain, echipa care a terminat pe locul 10, ultimul neretrogradabil, in editia recent incheiata de campionat din Emiratele Arabe Unite. Olaroiu, care va primi un salariu de 2,5 milioane de dolari pe sezon din partea arabilor, va fi insotit la Al Ain de secunzii Catalin Necula si Massimo Pedrazzini.

"Eu mi-am respectat acordul pe care il aveam cu Al Ain. Cum am antrenat cele mai titrate echipe din Arabia Saudita si Qatar, asa voi conduce acum cea mai titrata echipa din Emirate. Bineinteles ca trebuie sa facem o reconstructie, trebuie regandita structura echipei din temelii. Voi miza pe tineri si probabil voi aduce si straini de un nivel foarte bun. Incet, vreau sa readuc Al Ain la adevarata ei valoare. Cei de la Al Ain si l-au dorit pe Mirel Radoi dinainte sa ajung eu aici. El mai are un an de contract cu Al Hilal si nu stiu daca il vor lasa asa usor sa vina. Kanoute este unul dintre jucatori si Ignacio Scocco de la AEK Atena. Nu o sa aduc nici un jucator din Liga 1"


Este de asteptat ca in cateva zile sa se perfecteze si transferul mijlocasului roman Mirel Radoi la Al Ain, dupa ce saptamana trecuta presa araba a scris ca fostul capitan al Stelei a fost vazut in Abu-Dhabi, la sediul clubului, acolo unde a purtat ultimele tratative cu conducatorii echipei.

Dupa aceste negocieri, partile au ajuns la un acord, anuntat ulterior si de ofiterul de presa. Astfel, fotbalistul de 30 de ani va semna un contract pe doi ani cu „violetii", perioada in care va incasa doua milioane de dolari pe sezon numai din salariu. Al Hilal va primi in schimbul lui Radoi nu mai putin de 5 milioane de dolari.

FC Bihor nu a primit licenta pentru sezonul 2011/2012... Froch: "Bute nu vrea sa boxeze cu mine, stie ca il voi rupe in bucati"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x