Antena Căutare

Cristiano Ronaldo face victime in tribuna! Portughezul a bagat in spital un pusti de 11 ani

Pentru a fi mai aproape de jucatorii Realului la amicalul cu Bournemouth, Charlie Silverwood si-a ales un loc in primele randuri. N-a fost cea mai buna idee pentru pustiul de 11 ani

Cristiano Ronaldo a facut spectacol in meciul pe care Real Madrid l-a castigat fara probleme in fata celor de la Bournemouth, 6-0, dar portughezul a plecat din Anglia cu o amintire trista.

O minge expediata puternic de CR7 din lovitura libera s-a dus direct in tribuna, acolo unde a reusit sa-i rupa in doua locuri mana unui copil de 11 ani. "Am vazut balonul cum trece pe langa poarta si se indreapta spre fata mea. Am apucat doar sa pun mana, dar sutul a fost atat de puternic incat am simtit o durere ingrozitoare", spune Charlie, victima lui Ronaldo.

"Este un meci pe care cu siguranta nu-l va uita", a spus tatal pustiului.

Pentru a trece mai usor peste evenimentul neplacut, baiatul a primit un tricou cu Real Madrid pe care fotbalistii lui Carlo Ancelotti si-au dat semnatura.

Steaua - 4,3 milioane euro din participarea in Europa League! CFR Cluj a luat de patru ori mai mult din Liga Campionilor... Noul antrenor de la FC Barcelona a fost coechipier cu Sabou si a jucat contra lui Hagi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x