Antena Căutare

CSKA Moscova – Real Madrid 1-1 / Egal in ultimul minut

Rusii au reusit sa egaleze la ultima faza a meciului si pastreaza sanse teoretice la calificare.

CSKA Moscova pleca din pozitia de outsider in fata Realului iar prima repriza avea sa demonstreze diferenta dintre cele doua echipe.

Spaniolii au fortat inca din debutul meciului, amenintand poarta lui Chepcugov in mai multe randuri in chiar primele 15 minute.

Mourinho a fost nevoit sa recurga la o schimbare, in locul accidentatului Benzema intrand Higuain dupa un sfert de ora. Si argentinianul a parut ca profita din plin de sansa acordata de Mourinho, fiind implicat in majoritatea actiunilor ofensive ale albilor.

Ronaldo avea sa fie insa cel care deschidea scorul pe Lujniki. Lusitanul a profitat de o greseala a fratilor Berezutski si a trimis pe sub Sergei Chepchugov pentru 1-0.

Dumbia, eroul rusilor in meciul cu Lille din grupe, ar fi putut sa egaleze, insa lovitura sa de cap a trecut pe langa poarta lui Casillas.

Nemaiavand nimic de pierdut, Leonid Slutski a fortat in a doua repriza iar rezervele Honda Necid si Oliseh au animiat ofensiva. Egalarea a venit insa de la suedezul Wenbloom, in ultimul minut de joc, la o faza la care fratii Berezutski si-au reperat vina de la golul madrilen.

Foto: Intact Images / EPA

Rafa Benitez in locui lui Andre Villas Boas?... Lucian Bute va boxa cu Carl Froch in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x