Antena Căutare

Culturistul Alin Popa s-ar fi inecat intr-un lac

Sportivul Alin Popa, unul dintre cei mai puternici culturisti din tara, este cautat inca de azi noapte de scafandri. Barbatul a cazut de pe un skijet, pe un lac artificial. Si acolo si-ar fi gasit sfarsitul.

Culturistul iesise cu mai multi prieteni la scaldat. Aflat pe un skijet, Alin Popa s-ar fi dezechilibrat. In urmatoarea clipa, s-a facut nevazut. Iar drama abia incepe. Toata lumea il stia drept un sportiv bine pregatit, unul dintre cei mai puternici din tara. Asa incat prietenii nu s-au grabit sa-i sara in ajutor. N-au crezut ca e nevoie. Au realizat, apoi, cu groaza ca omul s-a dus la fundul lacului.

Sotia sportivului a intrat in stare de soc la aflarea vestii. Prietenii spun ca tanarul nu a consumat bauturi alcoolice in ultimii zece ani si nu isi pot explica ce s-a intamplat. Cum stia sa inoate, cel mai probabil totul i s-a tras din cauza unei probleme medicale. Alin Popa a participat la multe concursuri de forta. A reusit sa miste din loc pana si TIR-uri. Pasiunea pentru culturism si box a avut-o inca de mic.

Gheorghe Hagi a urmarit viitoare talente la cel mai mare turneu de fotbal pentru juniori... Gazonul de pe Arena Nationala va fi schimbat din nou >> Tricolorii il vor testa pe 11 septembrie, cu Andorra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x