Antena Căutare

Dan Petrescu: Îmi pare rău pentru băieţi, meritau să fie în grupele Ligii Campionilor

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri seară, că regretă ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, însă a subliniat că speră la o calificare în primăvara europeană din grupele Ligii Europa.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, miercuri seară, că regretă ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, însă a subliniat că speră la o calificare în primăvara europeană din grupele Ligii Europa.

"Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, puternice, care nu a pierdut niciun meci. Per total, avem nişte regrete, cred că dacă meciul tur se termina 0-0 sau 1-1, aveau şi ei frică şi altele erau şansele. Îmi pare rău pentru băieţi, meritau să fie în grupele Ligii Campionilor. Fazele fixe le-am bătut foarte rău, dar cred că şi dacă le băteam bine, era greu să marcăm. Am un mic regret, că am pierdut meciul tur de la Cluj. Echipa Slavia Paraga va face multe puncte.Acum trebuie să avem ca obicetiv calificarea în primăvara europeană. Cred că ăsta trebuie să fie obiectivul nostru. Nefiind cap de serie, cred că am făcut miracole că am ajuns aici. Trebuie să fim mândri că jucăm în grupele Ligii Europa,, de fapt ăsta era obiectivul nostru", a declarat Petrescu la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Slavia Praga, şi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă va evolua în grupele Ligii Europa.

Unicul gol al meciului din returul play-off-ului Ligii Campionilor a fost marcat de Jan Boril, în minutul 66.

În tur, Slavia Praga s-a impus, scor 1-0.

CFR Cluj va evolua în grupele Ligii Europa, iar tragerea la sorţi pentru această competiţie este prevăzută, vineri, la ora 14.00.

Sursa : news.ro

Camora: Am ieşit cu capul sus din această competiţie, am dat totul, dar nu s-a putut... Damjan Djokovici: Echipa cea mai bună a intrat în grupele Champions League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x