Antena Căutare

Dinamo va avea stadion nou până la Euro 2020

Dinamo va avea stadion nou, până la competiţia europeană de fotbal din 2020. E promisiunea Guvernului, care i-a retras lui Nicolae Badea dreptul de administrare a arenei.

Dinamo va avea stadion nou, până la competiţia europeană de fotbal din 2020. E promisiunea Guvernului, care i-a retras lui Nicolae Badea dreptul de administrare a arenei.

Practic, stadionul din Ştefan cel Mare este înapoi în proprietatea statului. În vară, Adrian Mutu a cerut o soluţie de la ministrul de Interne, Carmen Dan, şi sute de suporteri au protestat atunci în faţa ministerului.

"Dinamo! Dinamo! Dinamo!", era strigătul fanilor, pentru salvarea stadionului Dinamo. Supranumit "Groapa", s-a transformat în timp în groapă de gunoi. Cu scaune rupte, cişmele ruginite şi scări roase de vreme. În frunte cu Adi Mutu, dinamoviştii au cerut un stadion nou. Şi n-au strigat degeaba.

Scandalul de la Dinamo a ajuns într-o nouă etapă, iar acum există toate premisele pentru ca stadionul să poată fi renovat. Potrivit hotărârii dată de guvern, stadionul trece de la Nicolae Badea în proprietatea statului.

"Este practic ultimul demers legal pe care ministerul afacerilor interne l-a făcut pentru a putea pune la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii amplasamentul pentru modernizarea stadionului Dinamo", a spus ministrul de Interne, Carmen Dan.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Cristiano Ronaldo s-a făcut băiat de casă! Noua lui iubită l-a schimbat radical!... Amintiri despre... Ronaldo! „A stat în cameră cu mine și mi-am dat seama de atunci cât de mult își dorea să ajungă cel m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x