Antena Căutare

Ea este femeia despre care se spune că ar fi iubita celebrului Ion Țiriac. Este cu 37 de ani mai tânără!

Ion Țiriac este cel mai bogat român, iar statutul său atrage privirile curioșilor de pretutindeni. Viața personală a fostului tenismen, ajuns acum un prosper om de afaceri, a fost mereu un subiect pe marginea căruia s-a scris și s-a vorbit foarte mult

Ion Țiriac este cel mai bogat român, iar statutul său atrage privirile curioșilor de pretutindeni. Viața personală a fostului tenismen, ajuns acum un prosper om de afaceri, a fost mereu un subiect pe marginea căruia s-a scris și s-a vorbit foarte mult.

Oficial, partenerele de viață ale miliardarului au fost puține și, de fiecare dată, ținute departe de ochii indiscreți ai presei tabloide, însă este cert că Țiriac a fost și este un mare admirator al reprezentantelor sexului frumos.

Ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, Țiriac își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Proaspătul octogenar pare să fie la fel de activ din punct de vedere sentimental, iar apropiații acestuia o percep pe Irina Deleanu, drept iubita de drept a omului de afaceri.

Cine este Irina Deleanu

Fostă campioană a României de gimnastică ritmică, Irina este și președinta federației române de specialitate, iar din decembrie anul trecut pare să fie cea care-i stă alături miliardarului. Cei doi au fost văzuți împreună cu mai multe ocazii, iar potrivit presei, aceasta a avut trei relații, care s-au dovedit a fi un fiasco total.

Acum, cei doi par să-și fi găsit liniștea alături, iar cei care îi cunosc spun că totul merge perfect în viața lor.

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, împlinește astăzi 80 de ani! Cine este femeia cu 37 de ani mai tânără care i-a furat m... Sepp Blatter spune că va da în judecată FIFA şi pe Infantino...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x